Szolgáltatásaim

      Közösen egy cél érdekében

Hogyan működik?

-

Az én alapelven igen egyszerű... Ígérem, hogy a legőszintébb beszélgetések során,hasznos tanácsokkal látom el a hozzám forduló párokat; Célom, hogy újra egészséges, szenvedélyes kapcsolatot ápolhassatok. 
S ezért csak azt kérem, hogy ígérjétek meg, valóban használjátok ezeket. 

Jól hangzik? 

3 lépésben haladunk, s igazából az első lépést már meg is tetted/tettétek; hiszen arra az útra léptetek, amivel segítséget kaphattok kapcsolatotokban fellépő akadályok/konfliktusok feloldásában. Vegyétek fel velem a kapcsolatot, hogy segíthessek!

Második lépésként kommunikálni fogunk. Ilyen egyszerű? Igen, meg tanulunk egymással úgy kommunikálni, ahogy hosszú ideje nem tettétek. Feltérképezzük a másik felünket, egymást, problémáinkat melyet szükséges feloldanunk, ezután igényeinket tárjuk fel, amit még helyesen nem fogalmaztunk meg, tanulunk különböző technikákat és önismeretet. szeretetet , új alapokra helyezzük a párkapcsolatunkat, frissítünk.
Biztonságos, semleges környezetben haladunk előre a megoldás felé.

Harmadik lépésként együttműködünk!

Meg kell tanulnotok egy csapatként dolgozni, nem pedig önálló harcosként viselkedni. 'Utazásunk' végén úgy gondolkozni, hogy ÉN helyett, MI szerepeljen tetteitekben, szavaitokban, terveitekben...
Hozzám érkeztek egy adott problémahelyzettel és egy céllal. A célra fókuszálva, közös munkával jutunk el, a valódi kiteljesedéshez és fenntartható harmóniához, a látható javuláshoz.

Jelentkezz most, halogatni bárki tud!

Konzultációs árak 

(mentálhigiénés beszélgetés, párkapcsolat -  szexuálpszcihológia, mediáció)

A feltüntetett árak 2023.03.15-től érvényesek - visszavonásig.

Konzultációk tartalmazzák:
A konzultációk 60-90percesek, szükséges nyomtatványok, toll, jegyzettömb, munkafüzet, fénymásolás költségét valamint a konzultáció utáni emailben történő nyomonkövetést egyaránt!
Feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, e-számlával értendő árak. 

Tréningek/előadások

Ügyfeleknek előadásaimra 20% kedvezményt biztosítok - 
az aktuális jegyárból kerül levonásra a kedvezmény

Jelentkezz be , adj esély magatoknak!